Velkommen til vores rejseoplevelser.

Vi rejser, med overnatning, min. fire gange om året. Næsten udelukkende i EU. Det er det der passer os bedst. Rejserne er baseret på oplevelser, natur og god mad, ikke badeferier. Når vi har været ét sted i fire-fem dage, vil vi gerne videre.
Vi tiltrækkes især af bjerge og vand, og vi vandrer gerne, men vi tager også på storbyferie af og til. Her er vores klare favoritter Rom, Paris, Venedig og Hamborg. De to førstnævnte fordi de har noget udefinerbart, en stemning og et miljø, som vi ikke har oplevet i andre storbyer.
Før, da vi havde 2-3 ugers sommerferie, benyttede vi fly og udlejningsbil. Det gav ikke mening for os, at bruge 4-5 dage af ferien på motorvejene. Det gav mere stress end oplevelser.
Nu er vi ikke mere på arbejdsmarkedet, og har rigelig tid. Derfor bruger vi bilen mere og mere til vore ferier nu. Det giver god mening for os, da vi kan køre i de perioder, hvor der ikke er tæt trafik og lange kødannelser. Desuden kan vi på denne måde udforske nye områder undervejs.
Gennem tiden har vi sammen haft lidt over 100 indtjekninger på overnatningssteder, fordelt på ca. 60 forskellige hoteller, B&B, o.lign. Det svarer til mere end 300 overnatninger.
Hver for sig ligger vi langt over disse antal. Vi har givet vores vurdering af omkring 280 overnatnings- og spisesteder på Tripadvisor.
Vi har erfaringer der går lige fra provinshoteller i Polen før murens fald, og til Hilton i Rom.

Klik på rejser i menulinien for at se de forskellige destinationer.